Sint Nicolaasga

Openingstoernooi 17 april 2016

DSCI3041 DSCI3042 DSCI3043 DSCI3044

DSCI3051 DSCI3050 DSCI3049 DSCI3048 DSCI3047 DSCI3046 DSCI3045

Openingstoernooi 2016; een prima start van het seizoen

 

Zondag 17 april 2016 was het zover, waar vele leden van de Greensetters ieder jaar weer naar uitkijken; de officiële opening van het tennisseizoen. De organisatie onder leiding van Watze Gras trakteerde ons op een gezellige tennismiddag. Een gemengd dubbeltoernooi waarin totaal 30 dames en heren gingen strijden om de eer en de beschikbare prijzen. De weergoden hadden het beste met ons voor en we kregen die middag zon, wind en hagel. Ondanks het wisselende weer werd het een geweldige tennismiddag.

Er werd gestreden op 4 banen. Middels loting werden er gemengde koppels gevormd. In sets van totaal 20 minuten moest worden geprobeerd om zoveel mogelijk games te winnen. Uiteindelijk wint diegene met de meeste games in de plus. Op de banen werd sportief gestreden. En naast de sportieve prestaties is het ook altijd gezelligheid troef in de partijen. Daaruit blijkt dat iedereen weer zin heeft in het nieuwe tennisseizoen.

Op een korte onderbreking na door hagel, verliep de middag voor de meesten voorspoedig. Onze voorzitter Alex van der Wal moest helaas, in een uiterste poging om de bal te slaan, met een kleine blessure van het veld.

Na de speelrondes werd in de kantine de prijswinnaars bekend gemaakt. Dat bij de Greensetters de jeugd de toekomt heeft, blijkt ook zeker aan de uitslag, maar ook onze oudere leden spelen nog steeds mee om prijzen.

De uitslag:

Dames:

  1. Hennie Leenstra
  2. Jannie Vink
  3. Jannie Siemonsma

Heren:

  1. Youri v/d Berg
  2. Jesse-Jan de Winter
  3. Hennie Kramer

De poedelprijs werd verdiend gewonnen door Nico Kuipers.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd.

Rest nog om de organisatie onder leiding van Watze Gras te bedanken voor de goede organisatie. Ook Hendrik Schuiling bedankt voor het maken van het wedstrijdschema. De kantine werd gerund door Ria Gras en Betty Feenstra. En verantwoordelijk voor de broodjes gehaktbal was Theo Feenstra. Allen bedankt voor de geslaagde middag!

Sponsoren:

logo liggend+website_stnykTegelzetbedrijf Van Veen

Baansponsoren

Agenda:

geen evenementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief
Ik ga akkoord, voeg mijn mailadres toe *