Sint Nicolaasga

Training

Tijd om je in te schrijven!

Beste Greensetters,
De regen en stormen maken plaats voor mooi zonnig lenteweer, de coronamaatregelen zijn zo goed als verdwenen dus ziet het er weer rooskleurig uit voor de start van het nieuwe tennisseizoen! Perfecte timing!

De lessen gaan namelijk ook weer starten op 7 april.
Eindelijk weer op een vast moment naar de baan om lekker aan de slag te gaan met de techniek en gezelligheid voor, tijdens en na de training. Of misschien moeten er een paar overtollige coronakilo’s af. Je weet maar nooit waarom iemand komt tennissen.

Vanaf het moment dat jullie dit lezen is de inschrijving voor het eerste blok trainingen weer open. Zoals eerder gezegd starten we op 7 april en hebben we weer 12 lekkere weken voor de boeg. Door de drukte vorig jaar is samen met het bestuur besloten om geen privileges weg te geven en iedereen gelijke kansen te bieden voor inschrijven. Vanaf nu is het dus ook mogelijk om je op te geven voor de lessen. De volgorde van binnenkomst zal leidend zijn.

Natuurlijk kan ik nog helemaal niets beloven wat betreft de trainingstijden. Dit hangt allemaal samen met de inschrijvingen. Inschrijven kan via de app (alleen als je vorig jaar ook les hebt gehad) en anders via de volgende inschrijfpagina.

Jeugd:             https://www.sport-events.nl/inschrijfformulier-tv-greensetters/
Senioren:        https://www.sport-events.nl/inschrijfformulier-greensetters-senioren/

Ik hoop dat we er weer een heel gezellig jaar van kunnen maken op de trainingen en op het park. Mocht je vragen hebben over de trainingen kun je mij altijd bellen, appen of mailen natuurlijk. Dus schroom niet, schrijf je weer in en zorg dat je plekje veilig is voor het eerste blok.

Groetjes en tot snel,

Sybren
06-53610639
sybren@sport-events.nl

 
Sponsoren:

logo liggend+website_stnykTegelzetbedrijf Van Veen

Baansponsoren

Agenda:

geen evenementen

Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief
Ik ga akkoord, voeg mijn mailadres toe *